söndag 21 augusti 2011

Trappräcke


Vårt nya trappräcke kommer från Trappfabriken!

Hej på er :-)

Här hemma pågår bygge av trappräcke, ä n t l i g e n kan man nog säga! Vi har haft ett milt sagt provisoriskt trappräcke sedan tidigt i våras men nu ska det blir ordning och reda på torpet med ett ordentligt räcke och en grind så ingen faller. Tidigare har det kännts lite oroligt att låta Thea leka här uppe, hon sover fortfarande i spjälsäng så på natten var det ingen fara. Men nu när grinden finns kommer vi att ta bort en sida i sängen så hon kan gå ur själv.

Räcket är av en enkel men i vårt tycke elegant modell med två olika breda spjälor. På sidan närmast på bilden är alla spjälor på rätt plats, på de andra ska de rättas till en aning som ni kanske ser!

Ha en skön söndagskväll!

Kram M

9 kommentarer:

 1. Det ser jättefint ut. Vad skönt det måste vara att slippa behöva oroa sig för att dottern ska trilla ner för trappan. Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Vilket fint trappräcke! Snyggt och praktiskt. Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Va fint nu måste jag verkligen komma snart. Sist var det stege upp och spångolv ;)

  Krma!

  SvaraRadera
 4. Superfint! Härlig inspiration Kramar susanne

  SvaraRadera
 5. Vilket fint trappräcke! Förstår att det ska bli skönt att slippa oroa sig för att någon ska ramla ner.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag lider brist på trappräcke, det är en lång historia. Behöver nu ett nytt. Ska kika in på Trappfabriken. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 7. Super fint!
  Jag stänger våran grind nattetid fast våran äldsta är 4 år, tänk om hon skulle gå i sömnen och ramla ner från andra våningen, usch. Så jag förstår verkligen hur skönt det är för dig/er att få dit den.

  Ha bra dag!
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 8. Men vilket snyggt räcke!!! Vår trapp ser ut ungefär sådär men vi har ett fult och klumpigt räcke frnå 70-talet. Något liknande som ditt hade jag faktiskt tänkt mig. Tack för tipset om trappfabriken. Kram /Therese

  SvaraRadera
 9. Vilket snyggt trappräcke! Grind är bra att ha långt upp i åldrarna, perfekt när de leker vilda lekar på dagtid så slipper både barn och bollar komma ner för trappen.
  Ha en bra dag!
  /Annica

  SvaraRadera