lördag 20 augusti 2011

Plats för många


Nytt skrivbord med plats för många! Stolen var en nyhet i aluminium "Reidar".

Godkväll!

Vi har haft en mysig dag tillsammans på IKEA och eftermiddagen har spenderats hemma med upp-packning och ihopsättning av allt vi handlat. Man kan ju gott förstå att saker och ting är så billiga på IKEA för de är verkligen experter på att packa och låta kunden göra mycket av jobbet själv! Mina händer och fingrar känns helt utarbetade efter denna omgång. Men nu har vi fått både arbetsplats och mysig soffhörna uppe i vårt allrum. Nu väntar en hel del piff för att få det så där hemtrevligt.

Vi har satsat på ett lååångt skrivbord med plats för hela familjen och några till om så önskas! En plats för datorn men även för pyssel och symaskinen!

Kram M

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Ja du, ibland surnar man efter besök på IKEA...det är som du säger - man får göra mycket av jobbet själv. Men snyggt brukar det bli ;)

  Bra med långt skrivbord. Det får bli en sådan lösning hos oss med tiden. En fundering - är stolen stapelbar? Snygg var den i alla fall!

  Nu sätter jag punkt och önskar godkväll och sov gott!

  Annakarin

  SvaraRadera
 2. Det är bra med mycket för pengarna ibland ! Vilken mysig lösning med skrivbordet! Härligt att kunna sitta bredvid varandra!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Låter ju super- med skrivbordet alltså! Perfekt att alla får plats, mysigt att sitta där och grejja med sitt men ändå vara tillsammans. Kram Johanna

  SvaraRadera